Wishbone Bike 2 en 1

 179,00

1 op voorraad

SKU: 9421901544089 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Wishbone Bike is het ideale 2-in-1 meegroei loopfietsje. Na 2 jaar kan jouw kleine spruit vast al flink wandelen, tijd voor een nieuwe uitdaging: een loopfiets! En tegen de leeftijd van 4-5 jaar is je kleine bengel klaar voor een hogere versie. Dan draai het ?wishbone? frame in een vingerknip om voor een ruigere look.

|

De Wishbone Bike is één van de grootste loopfietsen op de markt. Met zijn duurzaam design en innovatieve 2-fietsen-in-1 concept is de Wishbone Bike uit Nieuw-Zeeland de ultieme pre-bike.

Bovendien kan je deze tweewieler ombouwen tot een driewieler wanneer je het Trike Kit uitbreidingspakket aankoopt. Dit bevat een extra wiel en bouwtools, zo kan jouw snelheidsduivel al vanaf 1 jaar met de Wishbone Bike rondtoeren! Of koop de 3-in-1 fiets waarbij de Trike Kit reeds in het pakket zit.

Geschikt voor kindjes die kunnen lopen van 2 tot 5 jaar. Aanpasbare zadelhoogte 28 tot 46 cm. Gewicht als fiets: 3,8kg. Met opblaasbare banden van 12inch. Elke Wishbone Bike heeft 60% post-consumer gerecycleerde plastic wielen, is gemaakt van duurzaam hout uit beheerde bossen en is afgewerkt met eco-vriendelijke producten. De doos en alle drukwerk binnenin is gerecycleerd en bedrukt met niet-giftige inkt. Voldoet aan de veiligheidsnormen van de US, EU, Australië en Nieuw-Zeeland. CE.

De Wishbone Bike in actie zien? Bekijk hier snel het filmpje!