Test

Categorie:

Beschrijving

De Nutcase Tracer Minuit zwarte fietshelm is een Nutcase fietshelm uitgerust met het gepatenteerde MIPS hersenbeschermingssysteem. De MIPS-technologie biedt extra bescherming bij impact.

    • Aanpasbare en comfortabele pasvorm dankzij de zachte padding, verstelbare draairing en verstelbare zijriemen
    • Verhoogde zichtbaarheid door reflecterende details op de riemen en in het ontwerp van de helm zelf
    • Lichtgewicht, matte afwerking
    • Snelle en gemakkelijke opening en sluiting met de magnetische Fidlock-sluiting
    • Extra bescherming tegen rotatiekrachten, direct geïntegreerd in de helm dankzij het MIPS-systeem
    • Houd je hoofd koel met 11 ventilatiegaten
    • Inclusief afneembaar vizier voor zon en regen

Wat is MIPS?

MIPS, of “Multi-directional Impact Protection System”, is een innovatieve technologie ingebouwd in de Nutcase fietshelmen. Het bestaat uit een extra laag binnenin de helm die gecontroleerde rotatie mogelijk maakt bij een botsing, waardoor de rotatiekrachten die op de hersenen worden uitgeoefend, verminderen. Deze rotatie helpt hersenletsel te voorkomen bij schuine impacts, en biedt extra bescherming in vergelijking met traditionele helmen. Kort gezegd, MIPS verbetert de veiligheid door het brein beter in staat te stellen de energie van de impact te absorberen, en zorgt zo voor betere bescherming tijdens het fietsen.

De magnetische sluiting is ook verbeterd en is zeer handig in gebruik. Dankzij de zachte padding is deze Nutcase helm voor volwassenen zeer comfortabel te dragen. Houd je hoofd koel! De zorgvuldig ontworpen ventilatiegaten verhogen de luchtstroom naar je hoofd terwijl je fietst, steppt of skate.

Beschikbaar in 3 maten:

  • Small (hoofdomtrek 52 cm-56 cm)
  • Medium (hoofdomtrek 56 cm-60 cm)
  • Large (hoofdomtrek 60 cm-64 cm)

Over het merk Nutcase

Nutcase is een internationaal gerenommeerd merk gespecialiseerd in het ontwerpen van fietshelmen voor volwassenen en kinderen. Bekend om zijn inzet voor veiligheid en stijl, biedt Nutcase een gevarieerde reeks kleurrijke en trendy helmen, uitgerust met de MIPS-technologie voor optimale bescherming. Met unieke ontwerpen en een speciale focus op comfort en prestatie, zijn de Nutcase helmen de ideale keuze voor fietsers die zowel hun veiligheid als hun stijl belangrijk vinden. Ontdek de Nutcase collectie bij My Nutty voor een veilige en stijlvolle fietservaring.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Test” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *